Hmph. Nyt ollaan taas siinä vaiheessa kiertoa että eräs naishenkilö tekee lasta hampaat irvessä, kuumemittari kainalossa (vai suustako se pitää mitata?), greippimehulasi toisessa kädessä ja punkkulasi toisessa. Rekisteröidyin ensimmäistä kertaa FertilityFriendiinkin. Fiksua tässä vaiheessa yritystä. Vai pitäiskö sanoa lapsettomuutta. No, ei kai siitä haittaakaan ole. Olen päättänyt yrittää ja jaksaa uskoa vielä niin kauan kunnes joku kertoo että a) minulla ei ole munasarjoja b) miehellä ei ole siittiöitä (kivekset sillä taitaa olla) c) olen muuten vaan kyvytön saamaan lapsia. Siihen asti minä aion tehdä kaikkeni (paitsi niitä hoitoja) että homma etenee. Nih.

Naamakirja-elämässä tapahtui taas yksi "märällä rätillä vasten kasvoja" - episodi, kun nuoruusvuosien paras ystäväni vihjaisi olevansa raskaana - kolmatta kertaa. Hän on tiennyt meidän ongelmista, olemme asiasta jutelleetkin usein. Jostain kumman syystä yhteydenpito on katkennut kokonaan n. puoli vuotta sitten. Taidanpa tietää nyt sen syyn. En tosin tiedä mikä toimintatapa olisi ollut paras kertoa raskaudesta. Kaikki tavat on yhtä huonoja ja tuntuu yhtä pahalta. Nih. Innolla odottelen taas joulukorttisesonkia. Ilmoitin jo miehelle että jokainen vauvan/lapsenkuvalla varustettu kortti lentää roskiin ;) Kai minullakin on lapsettomana oikeuteni. Nih. No ei kai ne kortit roskiin mene, mutta ei ehkä jääkaapin oveen.

Laihistelut on olleet vähän tauolla, on ollut jos jonkinlaista aihetta syömisiin (vai oliko se juhlaan?), joten samoissa lukemissa mennään. Jos vaikka ens viikolla sais itsensä kuriin.